Storbyferie i Istanbul – Oplev det moderne Tyrkiet med shopping og masser af kultur

Netop fordi Tyrkiet ligger i Europa og dermed kun et par timers flytur fra Danmark, tager flere og flere danskere dertil for at opleve en spændende og anderledes kultur og samtidigt at få mulighed for at shoppe billigt. Tyrkiet er generelt set billigere end de omkringliggende lande og i hvert fald også billigere end Danmark.

Flybilletter til Istanbul
Man kan finde flybilletter fra Billund eller København til Istanbul til kun omkring 1500 kr pr. person. Der er mange flyafgange og ofte billigere billetter at hente enten hos SAS eller hos Turkish Airlines.

Klik her for at købe billige billetter til Istanbul.

Reservere hotel
På de fleste rejsebureauers hjemmeside kan man sammen med sin flyrejse også reservere hotel. Ofte hvis man gør dette samme sted, får man en rabat, som kan være fra 10-50%, så det kan godt betale sig. Hoteller findes i de fleste områder i Tyrkiet, men man skal dog være opmærksom på at de ofte ligger et godt stykke væk fra lufthavnen, så selvom flyturen fra København til Istanbul kun tager 2 timer, så kan det godt tage lang tid at komme hen til hotellet. Så det er en god ide at undersøge dette først og eventuelt også undersøge om hotellet har busser som kan køre gæsterne til og fra lufthavnen. Hotellerne i Istanbul findes i alle prisklaser som i de fleste storbyer, og jo tættere man kommer på centrum jo dyrere er hotellet.

Mad i Istanbul
På hotellet kan man som oftest spise, men det anbefales helt sikkert at tage rundt i byen og finde de gode restauranter, hvor man kan spise rigtig god tyrkisk mad til billige penge. Tyrkisk mad og det tyrkiske køkken er blandt de bedste i verden, så det er helt sikkert turen værd at få smagt ægte tyrkisk mad tilberedt af tyrkere.